Casper Klop

Lang lang geleden, in het verre Dokkum, besloot de juf van groep zeven flowersticks te gaan knutselen. In een plaatsje als Dokkum, waar het asfalt recentelijk pas is uitgevonden, was dit een unicum. Een van de kindertjes van groep zeven heette Julian. Dit is niet zijn verhaal. Zijn beste vriend heette Casper, en hij vond dat flowersticken wel plezant. Na een paar weken zich afgesloten te hebben van de buitenwereld, kon hij een paar trucjes. Hij besloot een werkstukje te gaan schrijven over devilsticks en flowersticks. Via internet kwam hij vervolgens in contact met Rob Boaron, een expert op het gebied van de geschiedenis van devilsticks, die hem uitnodigde voor het Nederlands Kampioenschap in Haren. Hier begon een avontuur, dat Casper naar vele, onbeschrijflijke plekken bracht. Ik noem een Grote Fuif 2014, een Jolleystickcompetitie in Bruneck, en dan nu, Helmond. Hij zal zijn eer, zijn waardigheid, en met een beetje mazzel zijn kaaklijn verdedigen.

Leeftijd: 18

Woonplaats: Delft

Competities: Devilstick / Flowerstick

nkjongleren