Jan Poolen

Hallo, ik ben Jan. Ik jongleer nu al 8 jaar.Ik begon op mijn 10de. Na een half jaar alleen te hebben geoefend kwam ik bij jongleer collectief limburg. Daar train ik nu nog steeds op dinsdag en soms op vrijdag. De rest van de dagen oefen ik bij club Pellikaan. Foppe en Artur hebben daar ook een abonnement. Vaak oefenen we samen in de gymzaal daar. Ik probeer iedere dag 2uur te oefenen. De laatste tijd ga ik niet heel snel meer vooruit maar als je dan toch je records verbreekt is dat een mooi gevoel. Ik ga ook vaak naar jongleerfestivals, dit jaar was mijn hoogtepunt en heb ik er 13 bezocht. Maar nu al een tijdje niet meer dus ik kijk er heel erg naar uit om naar het NK te gaan, tot dan!

Leeftijd/Age: 18
Woonplaats/Hometown: Maastricht
Competities/Competitions: Ballen/Balls, Kegels/Clubs

nkjongleren